Cégnév:
Keresőszó:
Megye:
Település:

                    Ügyfélkapu
Név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
GyorskeresésA www.tudakozobazis.hu azok számára nyújt lehetőséget, akik felismerik, hogy az eddig megszokott cégkereső módszerek mellett az internet ma már egyre szélesebb nyilvánosságot és új lehetőségeket nyújt.

 Vadász Andrea
ügyvezető igazgató

A www.tudakozobazis.hu azok számára nyújt lehetőséget, akik felismerik, hogy az eddig megszokott cégkereső módszerek mellett az internet ma már egyre szélesebb nyilvánosságot és új lehetőségeket nyújt.
 

A Tudakozó Bázis Kft célja, hogy a vállalkozások számára a lehető legoptimálisabb lehetőséget nyújtsa az interneten való megjelenéshez. A cél, hogy kis- és középvállalkozása pontosabban eljuttatható legyen a kiválasztott célcsoporthoz.

 

Elérhetőség a Tudakozó Bázis Kft. rendszerében – www.tudakozobazis.hu , mely keresőrendszer lehetőséget nyújt cége bemutatkozására keresett téma szerint. Keresési témák: név, helység (megye, település), tevékenység, szolgáltatás, márkanév alapján. Az országos cégkeresőnkben lehetősége van különböző helyezések megvásárlására, melyekkel cége számára a legmegfelelőbb helyet tudja biztosítani oldalunkon a meglévő partnereink között.

 

A mai világban már nem az a kérdés, hogy egy vállalkozásnak, szervezetnek van-e internetes elérhetősége, hanem az, hogy ez milyen színvonalon valósul meg. Mi lehetőséget teremtünk partnereinknek saját elképzeléseik megvalósításában, támaszkodva az általunk nyújtott szolgáltatásokra, szakmai tapasztalatra. Így partnereinknek a saját cégük méretéhez mért legmegfelelőbb piaci jelenlétet tudjuk biztosítani.

 

Szolgáltatásaink:

 • Elérhetőség a Tudakozó Bázis Kft. rendszerében - www.tudakozobazis.hu oldalán.
 • Infovonal használata, amely minden szakmai kérdésben segítséget nyújt partnereink részére.
 • Rendszerünk lehetőséget biztosít a már regisztrált Partnereink részére a saját megjelenésük módosítására, megváltoztatására.
 • Bannerfelületek biztosítása igény illetve lehetőség szerint.
 • Mini- weboldal készítés, mely a www.tudakozobazis.hu weboldalon lehetőség van cége szöveges bemutatására és bővebb információk feltüntetésére, fotók felhelyezésére.
 • Weboldal készítés igény szerint, illetve a már meglévő weboldal fejlesztése.
 • Hírek, akciók folyamatos megjelenítése és módosítása.
 • Kiemelt partnereink széleskörű bemutatása./Pr szöveg, fotók,stb./
 • Ügyfélreferens programunk, melynek keretén belül felkutatjuk és kiajánljuk partnereinket.
 • Partnereinknek lehetősége van keresőszóra, megyére- illetve országos szintű helyezésre.
 • Ügyfélkapu szolgáltatásunkkal lehetősége van saját cége megjelenésének módosítására a Szolgáltatótól kapott felhasználói névvel és jelszóval.

 

Reméljük, hogy bemutatkozó anyagunk felkeltette érdeklődésüket és Önt is partnereink között tudhatjuk!

Bővebb információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz, az alábbi elérhetőségeinken: 9-15 óra között.

 

Telefonszám: +36 1 790 0546 +36 70 427 0540
Fax: +36 1 790 0546
E-mail: info@tudakozobazis.hu
Weboldal: www.tudakozobazis.hu