Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskolai Kar

Kedves Hallgató!

Szeretettel köszöntöm Önt a Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskolai Karán, Sárospatakon, az ősi iskolavárosban.

A főiskola őrzi és gyarapítja a sárospataki értelmiségképzés, tanítóképzés több évszázados hagyományait, és részt vállal a határainkon kívül élő magyarság kulturális életének gazdagításában a tevékenységi köréhez tartozó bármely területen

A főiskolai kar tevékenységének célja – főként az ország északkeleti régiója számára – az értelmiségi hivatást vállaló, elmélyült elméleti és korszerű gyakorlati felkészültséggel rendelkező szakemberek képzése. Nappali és levelező tagozaton a tanító és óvodapedagógus képzés mellett a felsőfokú szakképzés több területén bővítheti ismereteit és szerezhet szakképesítést. A szakmai ismeretek mellett az angol, német, olasz, orosz, eszperantó nyelv oktatását és nyelvvizsgáztatását is szervezzük. Hallgatóink kollégiumi elhelyezését biztosítjuk.

A sárospataki diákévek minden bizonnyal felejthetetlenek lesznek az Ön számára is. Kívánom, hogy e csodálatos, a magyarság történelmét őrző, hangulatos Bodrog-parti kisvárosban eltöltött évek legyenek emberi gazdagodásának igazi forrásai.

Dr. HEGEDÛS LÁSZLÓ

főiskolai tanár, PhD

Dékán

(forrás: www.ctif.hu)
Cím: Borsod-Abaúj-Zemplén 3950 Sárospatak Eötvös út 7.

Térkép:

Nagyobb térképre váltás

Weblap: www.ctif.hu

Email: info@ctif.hu titk@ctif.hu

Telefon: +36 47 513 000 +36 30 381 4962

Képek: