Cégnév:
Keresõszó:
Megye:
Település:

                    Ügyfélkapu
Név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
GyorskeresésA www.tudakozobazis.hu azok számára nyújt lehetõséget, akik felismerik, hogy az eddig megszokott cégkeresõ módszerek mellett az internet ma már egyre szélesebb nyilvánosságot és új lehetõségeket nyújt.

 Vadász Andrea
ügyvezetõ igazgató

A www.tudakozobazis.hu azok számára nyújt lehetõséget, akik felismerik, hogy az eddig megszokott cégkeresõ módszerek mellett az internet ma már egyre szélesebb nyilvánosságot és új lehetõségeket nyújt.
 

A Tudakozó Bázis Kft célja, hogy a vállalkozások számára a lehetõ legoptimálisabb lehetõséget nyújtsa az interneten való megjelenéshez. A cél, hogy kis- és középvállalkozása pontosabban eljuttatható legyen a kiválasztott célcsoporthoz.

 

Elérhetõség a Tudakozó Bázis Kft. rendszerében – www.tudakozobazis.hu , mely keresõrendszer lehetõséget nyújt cége bemutatkozására keresett téma szerint. Keresési témák: név, helység (megye, település), tevékenység, szolgáltatás, márkanév alapján. Az országos cégkeresõnkben lehetõsége van különbözõ helyezések megvásárlására, melyekkel cége számára a legmegfelelõbb helyet tudja biztosítani oldalunkon a meglévõ partnereink között.

 

A mai világban már nem az a kérdés, hogy egy vállalkozásnak, szervezetnek van-e internetes elérhetõsége, hanem az, hogy ez milyen színvonalon valósul meg. Mi lehetõséget teremtünk partnereinknek saját elképzeléseik megvalósításában, támaszkodva az általunk nyújtott szolgáltatásokra, szakmai tapasztalatra. Így partnereinknek a saját cégük méretéhez mért legmegfelelõbb piaci jelenlétet tudjuk biztosítani.

 

Szolgáltatásaink:

 • Elérhetõség a Tudakozó Bázis Kft. rendszerében - www.tudakozobazis.hu oldalán.
 • Infovonal használata, amely minden szakmai kérdésben segítséget nyújt partnereink részére.
 • Rendszerünk lehetõséget biztosít a már regisztrált Partnereink részére a saját megjelenésük módosítására, megváltoztatására.
 • Bannerfelületek biztosítása igény illetve lehetõség szerint.
 • Mini- weboldal készítés, mely a www.tudakozobazis.hu weboldalon lehetõség van cége szöveges bemutatására és bõvebb információk feltüntetésére, fotók felhelyezésére.
 • Weboldal készítés igény szerint, illetve a már meglévõ weboldal fejlesztése.
 • Hírek, akciók folyamatos megjelenítése és módosítása.
 • Kiemelt partnereink széleskörû bemutatása./Pr szöveg, fotók,stb./
 • Ügyfélreferens programunk, melynek keretén belül felkutatjuk és kiajánljuk partnereinket.
 • Partnereinknek lehetõsége van keresõszóra, megyére- illetve országos szintû helyezésre.
 • Ügyfélkapu szolgáltatásunkkal lehetõsége van saját cége megjelenésének módosítására a Szolgáltatótól kapott felhasználói névvel és jelszóval.

 

Reméljük, hogy bemutatkozó anyagunk felkeltette érdeklõdésüket és Önt is partnereink között tudhatjuk!

Bõvebb információért forduljon bizalommal munkatársainkhoz, az alábbi elérhetõségeinken: 9-15 óra között.

 

Telefonszám: +36 1 790 0546 +36 70 427 0540
Fax: +36 1 790 0546
E-mail: info@tudakozobazis.hu
Weboldal: www.tudakozobazis.hu