Automataváltó javítás, felújítás Veszprém

Ha Automata váltó van az autódban és probléma merülne fel, esetleg csak gondos gazdája vagy autódnak és szervizelni szeretnéd, keress bátran.
Ne bízzuk kontárokra a munkát!
Ha nem akarunk mi is így járni
Az automata váltók javítása nem egyszerű feladat. Szakértelemre, precizitásra, hozzáértésre van szükség hozzá. Rengeteg rémtörténettel találkoztunk az évek során, amikor nem megfelelő felkészültséggel próbáltak “javítani” váltóműveket. Az autónk érték. Mi abban segítünk, hogy sokáig az is maradjon.
25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk automata váltó javítás terén. Modernül felszerelt műhelyünkben autók váltók százaiba leheltünk új életet. Igényes munkáink mellett számunkra fontos az ügyfél elégedettsége és az automata váltók hosszútávú működése.

Cím: 8200 Veszprém, Juhar u. 10

Térkép:

Weblap: http://www.automatavaltofelujitas.hu

http://www.facebook.com/pg/Automataváltó-javítás-Veszprém-2086415024967611/about/

Email: avfkft@gmail.com

Telefon: +36-30-180-7719
automata váltó felújítás Veszprém megye, automata váltó javítás Veszprém megye, automata váltó javítás Veszprém megye, automata váltó javítás Veszprém megye, váltójavítás Veszprém megye, váltóolajcsere Veszprém megye, autódiagnosztika Veszprém megye, automata váltó szervizelése Veszprém megye, automata váltó korszerű átmosásos technológiával Veszprém megye, automata váltó hibafeltárása Veszprém megye, automata váltó diagnosztika Veszprém megye,
Képek: