Caravan Kemping

Balaton egyike Európa legszebb fürdőtavainak,és mi az egyik legjobb részén alakítottunk ki önnek egy privát kempinget, amely már egy második generációs családi vállalkozás.

A már több mint 25 éve működő kempingünk nyitása óta büszkélkedhet visszajáró törzsvendégekkel. Kempingünk a 71-es főútról közelíthető meg, Gyenesdiástól táblák irányítják önt. A területen összesen 100 parcellázott hely található áramcsatlakozási lehetőséggel. A kemping füves, sík területe kiváló helyet biztosít mind sátorral mind lakókocsival vagy lakóautóval érkező vendégeinknek. Csupán pár méterre található egy homokos talajú strand, nagy kiterjedésű füves talajjal, kabinokkal,játszótérrel gyermekek számára. Vitorlásokat, csónakokat és szörfdeszkákat is tudnak kölcsönözni.Ha szeret horgászni akkor a tó gazdag és változatos halbirodalma vár önre.

A környéken található hegyekben kiváló lehetőség nyílik a túrázásra. Tehet látogatást Hévízre a világhírű gyógyfürdőbe, ami a kempingtől 3 km-re található. Elindulhat Badacsonyba, Magyarország egyik legkiválóbb borvidékére. Tehet egy romantikus sétát Keszthelyen a Balaton fővárosában, ahol kedvére vásárolhat és megtekintheti a Festetics kastélyt is egyedülálló kastélyparkjával együtt. A kikötőből a legkülönbözőbb lehetőségek nyílnak hajóval való utazásra a Balatonon.
Cím: Zala 8315 Gyenesdiás Madách utca 43

Térkép:

Nagyobb térképre váltás

Weblap: www.caravancamping.hu

Email: info@caravancamping.hu

Telefon: +36 83/316-020 +36 30/391-8307

Képek: